ΠΡΟΦΙΛ ΚΑΤΑΛΥΜΑΤΟΣ

Η ιδέα, 

…όταν συλλάβαμε την ιδέα της δημιουργίας ενός καταλύματος, αποφασίσαμε να έρθουμε εμείς στη θέση του επισκέπτη και προσπαθήσαμε να δούμε τι θα μας έκανε εμάς ως φιλοξενούμενους να περάσουμε άνετα, ξεκούραστα και ευχάριστα το διάστημα των διακοπών μας, ποιες θα ήταν οι υπηρεσίες εκείνες που θα θέλαμε να μας παρέχει ο οικοδεσπότης μας και ο χώρος διαμονής μας. Πάντοτε με γνώμονα αυτό, δημιουργήσαμε το ”δ 193”.

ΠΡΟΦΙΛ ΚΑΤΑΛΥΜΑΤΟΣ Κατάλυμα δ 193 στο Βόλο

Το κατάλυμα άρχισε να χτίζεται τον Ιούλιο του 2019

και ολοκληρώθηκε τον Νοέμβριο του 2020. Συζητήσαμε αρκετά με εξειδικευμένη ομάδα μηχανικών και δημιουργήσαμε ένα κτίριο με σεβασμό στο περιβάλλον, με εξοικονόμηση φυσικών πόρων άρα και ενέργειας! Δημιουργήσαμε ένα παθητικό κτίριο κατασκευασμένο από υλικά και εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας, ενεργειακής κλάσης «Α+» έτσι ώστε το αποτύπωμα άνθρακα μας να είναι το χαμηλότερο δυνατόν!

Ταλαιπωρήσαμε πολύ την ομάδα αρχιτεκτόνων και διακοσμητών, ώστε να έχουμε ένα τέλειο αισθητικά αποτέλεσμα για ένα σύγχρονο και μοντέρνο κατάλυμα πόλης. Γι’ αυτό χρησιμοποιήσαμε μοντέρνα υλικά και σχέδια με βάση τη παγκόσμια τάση design. Και βέβαια επειδή η βασική παροχή του «δ 193» προς τον φιλοξενούμενο είναι ο ύπνος και η ξεκούραση συνεργαστήκαμε με την κορυφαία εταιρεία συστημάτων ύπνου, την COCOMAT η οποία εξοπλίζει κάποια από τα καλύτερα καταλύματα παγκοσμίως με τα προϊόντα της.

Το «δ 193» βρίσκεται σε έναν ήσυχο δρόμο στο κέντρο της «ζωντανής» πόλης του Βόλου, πολύ κοντά στην παραλία, σε καταστήματα, καφέ και εστιατόρια, ταυτόχρονα όμως και μακριά από όλα αυτά.

Ο επισκέπτης εάν θέλει να κινηθεί εντός πόλης μπορεί να παρκάρει το αυτοκίνητό του όταν έρθει και να το ξαναπάρει όταν θα αναχωρήσει. Να κάνει με τα πόδια τις βόλτες του και να γνωρίσει τη πόλη του Βόλου με άνεση.

Ιδανικό για Ζευγάρια, Μέσα στην Πόλη, Πολυτελές, Ιδανικό για ηρεμία!

Επίσης για τους γονείς που χρησιμοποιούν βρεφικά καροτσάκια τους δίνουμε την λύση να μπορούν να δανειστούν από το κατάλυμά μας τα καινούρια βρεφικά καρότσια της CHICCO, έτσι ώστε να μην χρειάζεται να τα κουβαλάνε με αποτέλεσμα να γεμίζουν ένα ολόκληρο πορτ-μπαγκάζ.